onsdag den 30. marts 2011

Forårsfornemmelser


Ahh, så kom foråret endelig buldrende efter en vinter der nærmest virkede som om den aldrig ville tage ende. Først nu er de sidste klatter af sne smeltet og fuglene pipper som om de var betalt for det.

Pinligt nok har jeg ikke fået skrevet noget her på bloggen siden julehilsenen … Men vinterens dybe mørke er blevet brugt på fordybelse i et længe ønsket skriveprojekt (lidt for tidligt at løfte sløret for detaljerne – men bare rolig der kommer mere om det senere!) og på at gruble over mit arbejdsliv, der længe har trængt til en ansigtsløftning.

Sidstnævnte har resulteret i, at jeg fra maj udgaven vil være at finde på spalterne i bladet Psykologi, hvor jeg er blevet tilknyttet som freelance journalist. Mine opgaver er primært interviews med mennesker der har gennemlevet en eller anden form for ekstraordinært ”vendepunkt” i deres liv, så hvis du – eller nogen du kender – har en god historie, er du velkommen til at kontakte mig.Her på Æblegaarden er de sidste tre weekender blevet brugt på intensivt havearbejde – fælde træer, klippe buske, rydde op. Alt det vi ikke har fået gjort de sidste mange år og som det er så dejligt at få gjort inden det hele går i gro. Midt i det hele fik vi besøg af naboen, der var træt af, at vores høns var gået ind i hans have. Igen.

Ærgerligt med en nabo, der ikke synes det er charmerende med fritgående høns … Men desværre er han jo i sin gode ret til at frabede sig besøgene, så vi måtte lige bruge en dag på, at få sat noget ekstra hegn op. Men det var heldigvis et af de steder, hvor der virkelig trængte til oprydning, så det varfaktisk rigtig rart at få gjort.


Da vi så lukkede hønsene ud begyndte vores to haner at slås om territoriet. Så længe de er inde i hønsehuset ser der ud til at være nogenlunde fredelig sameksistens. Men lige så snart de kommer ud jagter den unge hane rundt med den ældre, der for længst har tabt magtkampen. Jeg har ellers gået og været glad for at det gik så godt med at have to haner, for jeg synes de er vildt flotte – men nu kan det godt være det ender med, at gamle Gordon bliver til Coq au vin påskelørdag, vi får se ...
Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar