onsdag den 8. maj 2013

Forår i den nye forhave, maj 2013

 
Så er det efterhånden blevet fire år siden vi begyndte at anlægge den nye forhave. I år begynder man virkelig at kunne se, at den er groet - også alle de vilde planter man kalder "ukrudt", som vi ikke har fået gjort noget ved endnu.
 
De to stole mod syd væggen er også indtil nu de eneste havemøbler der er kommet frem. Måske fordi foråret selv var sent på den - måske fordi vi bare var mere optaget af tango og andre ting.Men bønnebedet er ordnet.
Og klar til bønnerne, der står til forspiring i værkstedet. Og så se lige:
Stakit, der oven i købet er malet! (Om end kun første lag ...)

 
De travle bønner - de skal nå langt!
Jeg har bønnefrø af egen avl - hvis du vil have nogle, så send mig en mail eller skriv en besked her.
Det kan sagtens nås endnu!
 
 
Kastanjetræet har foldet sine blade ud.
 
 
Og ferskentræet har overlevet endnu en vinter med hårde frostgrader :-)
 
 
Jordbær med fløde på vej.

 
Og vores lille Figgeline er blevet næsten ét år.
 

 Det samme er vores flotte hane - af egen avl! Han er som vores andre høns af Dansk Landrace, meget rolig og god til at holde sammen på sine damer.

 
Slyngroserne er også vokset og har allerede fine, blanke blade på. På trappen Figgeline og Fincent, der er de eneste katte vi har nu. Fincent kom tilløbende sidste sommer da de andre killinger var omkring 7 uger og han så ud til at have nogenlunde samme alder. Han er lidt sky, men meget kælen, når først han overgiver sig.
 
PS Bønnerne er af sorten Limka - avlet på frø jeg købte hos Fuglebjerggaard sidste år. Der er også en enkelt portion Berlottobønner. Jeg har haft 100% spiring på de frø jeg selv har sået :-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar