torsdag den 16. maj 2013

Kurser med kunstterapiKunstterapeut Birthe Hansen arrangerer i samarbejde med Anette Sanchez fra Tranegårdshaven en rækker kurser og andre tilbud med kunstterapi og personlig udvikling hen over sommeren 2013.
 
Det er Æblegaarden der leverer frokost til kurserne - og der er også mulighed for at bo her, hvis du kommer langvejs fra - f.eks. i vores fine telt fra Indien, se mere på www.tentandbrakfast.eu
 
Kunstterapeutisk sommertræf og kursus for dig med kunstterapierfaring, søn. d. 30. juni til tors. d. 4. juli.

Fem dage med fokus på udtryk, udvikling og nærvær. Kurset forudsætter kendskab til kunstterapi og er såvel en mulighed for faglig udvikling som for selvudvikling med afsæt i det professionelle felt er i. Der er fællessessioner og undervisning, og der er tid til fordybelse, samvær og tid alene. Mulighed for ridning, massage og ekstra individuelle sessioner.

To intensive dage for dig der arbejder professionelt med mennesker, lørdag d. 6. juli – søndag d. 7. juli.

Dette kursus er for dig personligt. Det handler om egenomsorg og selvudvikling i en kompleks verden, hvor jobbet udfordrer og hvor de personlige værdier måske sættes under pres. Giv dig selv et pusterum hvor du får omsorg og inspiration. For behandle-re, pædagoger, undervisere, socialrådgivere, mellemledere, ergo- eller fysioterapeuter og fagpersoner fra beslægtede områder.

Et døgn i Tranegaardshaven med udtryk og nærvær, lørdag d. 9. aug. kl. 16 – søndag d. 10. aug. kl. 16.

Et døgn med nærvær og udtryk i smukke omgivelser. Mulighed for at være med dig selv og andre og arbejde med kreative ud-tryk i haven, skoven og ved stranden, du kan være ude eller inde. Mulighed for coaching og kunstterapeutisk respons. For alle med interesse for kreative udtryk, kunstterapi og coaching, nærvær og samvær, her kræves ingen forudsætninger.

En weekend i Tranegårdshaven for dig der har mistet, fredag d. 11. kl. 17 - søndag d. 13. juli kl. 16.

Denne weekend er for dig der har mistet en af dine kære, måske den allernærmeste. Her er mulighed for at få inspiration fra erfarne undervisere og for at møde andre, der har oplevet tab tæt på. Udtryk, ro, samtale, massage og ikke mindst naturen er i fokus. Vi arbejder inde og ude efter ønsker og behov. Der er max. otte deltagere på holdet.

Kurserne foregår i terapihaven Tranegaardshaven på Langeland, her er kultiverede og vilde haveområder, drivhus, islandske heste, sø, hav, strand og ro. www.tranegaardshaven.dk

Undervisere: Anette Sanchez, fysioterapeut, psyko- og imagoterapeut og ejer af haven & Birte Hansen, socionom, supervisor og coach, kunstterapeut MPF.

Tilmelding & oplysning om kurser:
www.arttherapy.dk eller mail til kursus@sydfynsmail.dk

Kontakt vedr. overnatning på Æblegaarden til - info@aeblegaarden.dk
PS Kurserne er ikke internatkurser, så indlogering sker på samme vilkår som vores øvrige gæster - og efter først til mølle princippet.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar