onsdag den 20. august 2014

Islandske heste, skovmuld og god (nordisk) mad

 

Weekendophold på Æblegaarden med turridning på islandske heste, den 3.-5. oktober 2014.

Højt til himmelen, duft af muld og hest i skovene omkring Tranekær. Få numsen helt ned i lammeskinnet og roen helt ind i sjælen i den skønne Langelandske natur. En weekend med fordybelse, nærvær og stilhed i samvær med naturen. Og god mad!
Vi rider på islandske heste i skovene og på stranden omkring Tranekær Slot, med Anette Sanchez der er en erfaren ride guide. Du behøver ikke have meget erfaring som rytter, men du skal have prøvet at ride før. Weekendens program:

Fredag
17.00-19.00 Ankomst til Æblegaarden på Langeland

19.00 Middag baseret på årstidens økologiske råvarer

Lørdag
8.00-9.00 Dejligt morgenbord med friskbagte boller
9.15 Fælles afgang i bil til Tranegårdshaven, der ligger ca. 8 km. fra Æblegaarden.

Vi hilser på Anette, og hestene fordeles efter de enkelte rytteres erfaring og temperament. Hestene gøres klar, vi rider ikke med sadel, men med lammeskind og stigbøjler, hvilket giver en meget behagelig fornemmelse af hestens bevægelser når man rider.
10.00 Vi rider i ca. tre timer, med en lille snackpause undervejs.
13.00 Retur til Tranegårdshaven, hvor vi sadler af og siger pænt tak til hestene og spiser medbragt mad. Herefter er der, for de der har lyst til mere natur og frisk luft, mulighed for at vandre ad øhavsstien tilbage til Æblegaarden. (Resten tager bilen ...)
19.00 Middag baseret på årstidens økologiske råvarer og særligt fokus på det nordiske.
Inden du går til ro, mæt af dagens mange oplevelser, så husk at kigge udenfor og op mod den mørkeblå, stjerneklare himmel.

Søndag

8.30-9.30 Dejligt morgenbord med friskbagte boller.

Herefter er dagen til fri disposition – hvis du ønsker yderligere ridning kan dette arrangeres med Anette, såfremt mindst to personer ønsker det. Eller tag en tur til Sydlangeland og se de vilde heste inden turen går hjemad og en ny uge begynder. Der er også mulighed for at leje cykler, hvis det arrangeres på forhånd.

Deltagere: 4-7 personer. Indkvartering foregår i delt dobbeltværelse på Æblegaarden og (efter behov) i ferielejligheder på den nærliggende ”Vejskrækgården”, hvor der er mulighed for enkeltværelse mod ekstrabetaling.

Pris:   kr. 1.995,- pr. pers.
Prisen inkluderer overnatning, forplejning som beskrevet samt tre timers guidet ridetur på islandske heste, inkl. transport Æblegaarden-Tranegårdshaven t/r.


Ekstra ridetur om søndagen kan tilkøbes fra kr. 500,- for to timer.

Tilmelding:  info@aeblegaarden.dk 
Æblegaarden – økologi for sjælen, er et hyggeligt og romantisk B&B på Langeland.
Læs mere her:
www.aeblegaarden.dk

For yderligere information om hestene og Anette Sanchez se også www.helsehesten.dk


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar